Bye Bye HongKong, Hello Sydney!
Hallo lieve mensen,
Allereerst: ik ben helemaal heel en veilig aangekomen in Sydney na knuffels en zoenen op Schipholvan ouders, zusjelief, tess& mayo :) De vlucht was lang en vermoeiend maar zeer goed uit te houden met de ingebouwde Pacific studio cx (daily news, travelinfo, airport info, entertainment: movies, tv, music, games etc.) Complete tv-seriesen nieuwste filmsgerangschikt op +/- 10 soorten genres. Door op een knopje te drukken kon je het cabinepersoneel oproepen en bestellen wat je wilde, kortom ik heb me wel vermaakt in de boeing 747 :D
Ontbijten om +/- 1:00 uur NL-tijd is raar. Maar in China is het tenslotte al 8:00 's morgens. Een nachtje overgeslagen maar we stappen slaperig en vrolijk uit. Yes, de 1e vlucht overleefd, nu nog door de douane en op zoek naar bordje + chinees!
HongKong was i.v.m. Nederland een contrast. Groot, smog, haastig, onpersoonlijk maar wel errugh gaaf om even mee te pikken! In ons Guesthouse werd al snel de 1e kakkerlak gespot (heerlijk!) :P Na een paar uurtjes slapen en wat eten met 5 meiden in een taxi naar de Skyline van HongKong gereden (helaas wel bewolkt). Na een drankje in een veredelde snackbar (verkeerd ingeschat want we wilden een kroeg) was het weer tijd om naar the airport gebracht te worden.
Door de jetleg en zelfs na het zien van the Opera House & te Harbor Bridge besef ik nog steeds niet dat ik eindelijk echt in Sydney ben! Mede door een zwerm vliegende honden (lees: vleermuizen) op het dakterras waar ik m'n 1e kangaroovlees op heb begint het langzaam tot me door te dringen. Kangaroo smaakt trouwenseen beetje naar taaie biefstuk, het idee dat het kangaroo is is heel raar. Vanmorgenalle administratieve rompslomp geregeld en/of aangevraagd. 's Middags zijn we met een groepje naar Bondi Beach geweest, lekkerrelaxen aan het stand en de 1e duik in de zee genomen! Heel vervelend in januari, terwijl in NL het strooizout op is!
De Aussi mannen rennen voortdurend (lees: continu) al sportend met gebruind + gespierd bovenlichaam (meestal ontbloot) door de stad en op het strand (heel vervelend x 2) ;-)Opvallend is dat 98% van de mannen sport en slechts 2% van de vrouwen (ik hoef me dus niet schuldig te voelen) :P
Morgen gaan we met de groep naarthe Blue Mountains en in het steilste treintjeter wereld, woeiii ik ben benieuwd... Verder wacht er nog een havencruise op me en natuurlijk een heleboel gezelligheid!
Heel erg leuk om jullie berichtjes te lezen, keep going :) toedelsss & een dikke Sydney kus!
O o o, nu ben ik nog jaloerser. Whaa wat gaaf dat het allemaal goed gegaan is en dat je je reis overleefd hebt. Viel dat nog tegen?
Meid we mailen!
xxx
ps heb je je telnr al?
Lieve Ing,
Ik vind het super om je verhaal te lezen, dan weet ik nog een beetje wat je uitspookt daaro ;)! Fijn he de techniek van tegenwoordig, dat maakt de vliegreis 100x beter.
Nou girl.. ga lekker genieten en ik wacht op je volgende verhaal..
Dikke X
Hey Inge!
Dat klinkt goed zeg.. best te doen dus zo'n vliegreis!:) Ben wel een beetje jaloers hoor;) Maar Tessa en ik komen snel die kant op! Dat van die mannen die continue langs lopen klinkt best goed haha.. daar kunnen we wel aan wennen toch:p Spreek je snel en heel veel plezier met je eerste dagen in Sydney!!!
We spreken elkaar!:)
Xx
Heey meid,
Fijn dat je reis goed gegaan is! Klinkt goed al dat moderne gebeure in het vliegtuig, mag hopen dat ik dat ook heb volgende week;)
Nou meid geniet ervan! En leuk die verhalen!!
Kuss
Hoi Inge (flugelmeid),
Heel goed om te lezen dat je goed bent aangekomen. Terwijl wij hier in -5 graden zitten lig jij lekker op het strand. Nou geniet er maar van en alleen kijken naar de mannen natuurlijk :) !!!!! HAHAHA
Ik blijf je verhalen volgen zover het gaat.
XXX Marco
Jalouse x 100 ;) Heel veel plezier daar meid!!
xx
Heee ex-collega! (nu echt he :P)
Leuk stukje!! Lijkt me duidelijk dat je het verschil tussen een snackbar en een kroeg maar snel moet gaan ontdekken...;)
Denk dat die veredelde nieuwjaarsduik idd een stuk warmer is geweest dan hier...:) Geniet ervan zou ik zeggen! (van het water dan he :P)
Goed vasthouden in dat treintje!!! ;) Have fun!
Cousie back! XxX
Hey Meid!
Blij om te horen dat je er goed bent aangekomen en de reis goed is verlopen. Ben erg benieuwd naar je vervolg verhalen!
Enne met die mannen zit dus wel goed daar. Lekker om je heen kijken en snoepen ;-)
Ik kijk uit naar je volgende verhaal!
Veel plezier!
Dikke Kus
Hey Ing!
Wat een leuk verhaal. Ik ben jaloers hoor. Niet op die mannen dan, maar het feit dat jij in januari al lekker op het strand ligt te bakken en ik maar opzoek ben naar strooizout. We mailen! Geniet van je tijd en ik wacht op je volgende verhaal:D
Kus
Hee Inge,
Wat een fijn bericht dat het goed met je gaat.
We proberen je een beetje te volgen. Geniet vooral overal van. Het ga je goed meis.
( ook gr. van Bert )
Ingeding! Mooi dat je veilig ben aangekomen! moet zeggen ben nu ook wel jaloers op je! Hier is het het zelfde weer als in NL alleen nog 10 graden kouder! Die elfstedentocht hadden ze hier al kunnen houden! Geniet van alles daar maar denk dat dat wel gaat lukken :) We spreken elkaar snel! Liefs xxx
Hee wijffie!
Wat heerlijk om je verhaal te lezen! Zo te lezen vermaak jij je zo best prima! Qua uitzicht (lees mannen), qua entertainment (boeing 747 en wederom mannen) en uiteraard de prachtige omgeving (lees ook mannen ;)) Haha nee hoor!
Mooi dat je reis etc alelmaal goed is gegaan. Hier gaat alles z'n gangetje! Veel sneeuw, koud en wijntjes drinken in eddos! Jaa daar missen we je al ;)
Nou geniet er van en op naar je volgende verhaal, foto's en je mobiele nummer!
XX Lo
Hee pinkeltje! Leuk om ff wat van je te horen... op het strand ook gewoon... pfff ff ruilen?
Heey Inge!
Wat goed dat je het nu al naar je zin hebt (en dat je veilig aangekomen bent)! Ik ben heel erg benieuwd naar alle verhalen en mij lijkt kangeroovlees ook heel apart :PIk heb gisteren een hele rat ontleed, dus echt veel zin in vlees heb ik even niet, maar toch lijkt het me gaaf! haha
Ik vind het ook wel een hele goede verdeling van het aantal mannen dat sport en het aantal vrouwen dat sport. Moeten ze in NL ook maar eens invoeren haha
Nou tot je volgende berichtje en have fun!!
Liefs Anne
Fijn dat je veilig bent aangekomen. Ik blijf je volgen, pas goed op jezelf en lekker genieten van alles! Dikke kus Truus
Hoi Inge,
Via je vader je log gekregen en ik heb me meteen op je mailinglijst laten zetten.
Bij mij hen je je doel al bereikt, ik ben stinkend jaloers dat je aan het strand ligt! :) Nou meid geniet ervan. Begreep trouwens dat je eerst naar Nieuw Zeeland gaat? Ik zie het wel op je log verschijnen. Veel plezier en geniet ze!
groetjes
Willemien