Inge in Australië & Nieuw-Zeeland!!

Bekende gezichten, strakke kontjes en vliegende kakkerlakken

Badgasten!! (het kwik is toch al boven de12 graden?)

Inmiddels verblijf ik alweer 3 weken in het zonnige Australia en heb ik Melbourne per airbus 320 alweer verlaten om in Sydney bekende gezichten te ontmoeten. Ik ben al een ster geworden in slap ouwehoeren op het vliegveld en krijsende baby's negeren.

Tongue out

Ik blijf mezelf verbazen over hoe klein de wereld toch is. Zelfs aan de andere kant van de wereld blijf je bekende gezichten tegenkomen, eerdere travelmates (o.a. Sarah en veel mensen van Nieuw-Zeeland) al dan niet lekkere chickies uit Boskoop: m'n 2 vriendinnetjes Tessa en Marjolein die ook aan hun grote avontuur begonnen zijn...

In Sydney deden we eigenlijk niet zoveel bijzonders.

• We gaan met z'n allen naar het strand;
  • We lopen rondjes door de stad;
  • We drinken goon (viswijn)in het hostel of gaan even de bar in voor een snakebite (soort rosebier)!

Ik weet dat ik in een eerder verhaal de goon had afgezworen maarja ehmmm ik ben een backpacker op zoek naar werk dus ikmoet er toch weer aan gaan geloven

Wink

• We picknicken in een van de vele parken;
  • We proberende tientallen vliegende kakkerlakken op het dakterras te negeren totdat ze echt 'te' dichtbij komen (recht op je gezicht afvliegen);
  • We genieten aan de haven;
  • We doen alleen aan windowshoppen;
  • We staan een uur in de supermarkt om de goedkoopste keuzes te maken;
  • We maken een hoop LOL;
  • We slapen heel lang en soms heel kort;
  • En zo houden we onszelf zoet.

Natuurlijk houdt dit luxe, luie leventje ook een keertje op (of nouja eigenlijk de euro's)en ik ben ondertussen dan ook aan het rondkijken voor een baantje. Maar eerst moest er natuurlijk nog even gesurft worden! Want surfen in Australie, dat moet je gewoon gedaan hebben...

Jullie surfbabe isdan ook 3 dagen op surfkamp geweest met Tess & Marjo. Het was nog 6,5 uur rijden naar spot X wat boven Sydney ligt. Er ging weer 5 liter viswijn mee de bus in want er moest 's avonds natuurlijk wel gechilled worden rondom het kampvuur.
De 1e dag regende het...De 2e dag hadden we gelukkig weer zon en strak blauwe lucht dus mijn humeur steeg direct met 10 punten!

Laughing
Geen zon op surfkamp dat kan natuurlijk niet.

Het surfen zelf was heel erg cool om te doen, erg lastig om in zo'n korte tijd onder de knie te krijgen. Ik kon elke keer kort staan maar helaas net niet tot het einde naar het strand cruisen. Maarja het is in ieder gevaleen mooi begin! Soms lag het ook heel erg aan de golven, de stroming, de grote vieze kwallen die niks doen zeggen ze... of aan de strakke kontjes van de instructeurs (keek je even een verkeerde kant op en daar lag je weer van je plank)
Tongue out

Een ding is zeker, je moet doorzettingsvermogen hebben om een echte pro te worden want er is veel zand gehapt, zout geslikt en er zijn vele neusduiken en wasmachinerondjes gemaakt. Toch was het het allemaal waard! De laatste ochtend hebben we de zon zien opkomen terwijl wij aan het surfen waren in de zee. Ik moest er wel om 06.00 uur voor opstaan(leek wel gek in m'npaasei, maar het was mega cool!!)

Naast het surfen heb ik genoten vanenormlekker eten (tot buikpijn aan toe) en een heerlijke warme douche. Zo cliche maar wat ga je toch de kleine dingen weer waarderen.

Voorlopig heb ik nog geen plannen om huiswaarts te keren want ik ben hier nog volop aan het genieten en ben alweer nieuwe reisplannen aan het maken.Deze paasdagen zullen jullie het dus even zonder mij moeten doen. Ik mis wel de paaseitjes wantchocolade is hier niet te betalen!
Frown

Foto's volgen snel weer.

HAPPY EASTER!!!

Dikke zoen,
jullie surfpaashaas

Tessa + Marjolein

Over die kontjes overdrijf je zeker niet!! mmm

Harry&Diana

Wat hebbie het toch leukkkkkkkkk!!!!!

Dikke kuzzzz

we missen je!!!!

Henkie ook hoor! En Balou!!

mieke

Goh, als je geld opraakt, stuur je toch een berichtje naar je ouders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geniet ervan

Lindsay

Heeeeeeeeeeeeeerlijk weer, meissie :D Geniet ervan en jij ook een fijn Pasen! Liefs xx Lindsay

PS: Zal maar niet vertellen dat er hier heel veel paaseitjes voor het oprapen liggen op tafel:P

HAVE FUN BABY!!!!

Dineke en Bert v. Gils

We zouden zo een paar CHOCOLADE eitjes willen brengen als we dit weer allemaal horen hoe goed dat jij het naar je zin hebt.
VROLIJK PASEN

zusje

Hoi zuss!

Leuk leuk! :D Surfen zou ik ook zeker wel willen doen, maar 3 dagen is dan wel te kort denk ik!
Heeeeeel erg gaaf, maar ga nu maar gauw werken met je luie donder!

Wij gaan morgen lekker gourmettenn! *hmmmm*

X0X0

Anne

Nicht!
Zo te lezen vermaak je je nog best!
Geniet nog maar lekker!!!
Xxx
Anniee

Patries

SurfChick!
JIj bent lekker sportief bezig zeg! En dan doel ik natuurlijk niet alleen op het surfen, drinken is ook een sport! Boodschappen in Woolwhorts ook, kakkerlakken ontduiken ook en dan die backpack optillen van bed naar bed! Leven vats niet mee als backpacker he haha!

Wat gezlelig dat de VTM-ers elkaar nu aan het vergezellen zijn! Doe Marjo en Tessa de groetjes! Wat zijn jullie plannen? Oostkust omhoog?

Veel plezier met elkaar! En ik kan je op het moment alleen maar jaloers maken met een schaal paaseistjes die naar me zit te lonken.. hap! Maarrr.. ook hier komt het vrolijke buiten en feestleven weer op gang...
Extrema, Rockwerchter, RiverDance, feestweek in Piershil (jaja, Hollandse avond met heineken en kroketten) maar ook Hollywood night waar ik mij in een heus Amy Winehouse outfit ga hijsen.. kan ik eindelijk eens ongegeneerd bier drinken hihihi :)
Tja, het gaat zn gangetje dus! En lekker druk aan het werk met drie baantjes...

Bye INGE! Dikke kus Patries!!!

miriam

hey inge,
hier ff een berichtje van je ouwe asr-collega :-)... natuurlijk is mijn leven lang niet zo wunderbar als dat van jou op dit moment, maar ik heb ook leuk nieuws: heb een jaarcontract bij de hogeschool rotterdam als communicatiedocent :-)! toch weer rotterdam he ;-).
nou geniet nog en succes met je eigen job-hunt!
liefs, miriam

Marianne

Hey Inge!

Nou inderdaad, je mag Australie niet verlaten zonder gesurft te hebben met lekkere surfdudes! Dat is toch een betere besteding van de paasdagen dan met zijn allen de polonaise lopen door de Ikea.. Ben zelf vandaag naar Blijdorp geweest, vanavond uit eten met vrienden! En morgen mag ik weer lekker gaan werken.. maarja, heb toch geld nodig!
Wat voor werk wil je daar gaan doen dan? succes met je zoektocht in ieder geval! en de groeten aan Marjo en Tessa!

kus Marianne