WANTED: Outback Jack
Ben jij die stoere cowboy die een nieuw avontuur aan durft te gaan in the outback van Australie?
Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan! Deze avontuurlijke meid is op zoek naar een goodlooking, ervaren Outback Jack die voor 5 weken al het ongedierte en de reptielen wilt verwijderen in the oasis of desert...
Interesse? Laat een reactie achter onder dit bericht (alle rechten voorbehouden)

Het grote nieuws is dat ik een job heb gevonden!!! Hier ben ik erg blij mee aangezien de baantjes hier in Australie niet echt voor het oprapen liggen. Het is een heel nieuw avontuur dat kan ik jullie alvast verzekeren.
Ik ga vanaf a.s. woensdagwerken in Toompine in een pub. The famous pub with no town. Het is in the fucking middle of nowhere

Ik heb beslotendezeuitdaging aan te gaan, omdat het me een hele leuke ervaring lijkt5 weken in de outback te leven en het lokale leven te leren kennen. Uiteraard wil ik ook wat centjes sparen en er zijn daar geen winkels om het uit te geven! Zeer goed voor mij als shopaholic...
Aangezien ik me thuis al snel binnen4 dagen verveel wordt het nog een hele uitdaging mijzelf te vermaken al die tijd in theoasis of desert... Maargoed daarom ben ik natuurlijk ook op zoek naar mn Outback Jack!

Ik moet daar barwerkzaamheden verrichten, een beetje schoonmaken en af en toe een hekje verven. Verder wordt er van mij verwacht te praten met locals haha no worries en ik zal ook een hoop animals ontmoeten. Volgens mij hebben ze een halve dierentuin naastthe pub, erg leuk voor kids (zijn die daar dan??)
Al mn maaltijden en onderdak zijn inbegrepen en ik zalnu dus echt 5 weken fulltime engels moeten praten! 17 April is er al een groot schaapscheerdersfestival dus dan zal het wel lekker druk zijn. Misschien ook de laatste x dat ik zoveel mensen tegelijk zie haha. Ik ben echt reuze benieuwd naar alles. Hopelijk is er bereik zodat ikjullie op de hoogte kan houden van mijn avonturen.
Dit weekend wordt er nog evenflink gefeest in Sydneyen afscheid genomenvan Sarah en haar zus Maaike.2 Maanden later zal ik Sarah weer ontmoeten in Cairns omsamen werk te zoeken en onze plannen om nog te gaanreien door Azie teverwezenlijken. Hopelijk gaat alles lukken! Dat is voor latere zorg; ik moet me nu eerst psychisich voorbereiden op the middle of nowhere en de superlange busreis ernaar toe.Er is namelijk geen chemist in de buurt vandaar dat ik net al even voor de zekerheid een voorraadje tampons, tandpastaen aspirinesheb ingeslagenvoor het gevalik verliefd wordt op een heerlijk stinkende Aboriginal!

A.s. maandagvertrek ik definitief uit Sydneymet de bus naar Brisbane (+/- 18 uur) Om vervolgensna aankomst een half uur later een nieuwe bus te nemen naar Charleville (+/- 12 uur). Dan overnacht ik in Charleville van dinsdag op woensdag. De rest slaap ik gewoon in de bus. Vervolgens neem ik woensdag de trein naar Quilpie ( +/- 2 uur) en daar word ik opgehaald door een van de eigenaars van de pub om naar Toompine te rijden (+/- geen idee hoeveel uur). Jaja het is nog erger als mn vliegreis vanuit Nederland! Maar wat een avontuur, we gaan er weer ons eigen feestje van maken!
Hopelijk kan ik de komende 5 weken even bijkomen van alle viswijn, brood met pindakaas en noodles. Op naar een goed leven in the Outback van Australie met veel lekker vlees en zonder al te grote spinnen!
Dikke zoen,
Inge goes outback
wat cool!!! wie kan nou zeggen dat ie in een pub in de outback heeft gewerkt... hoop dat je juist een beetje kunt genieten van de rust ipv je vervelen :-)... enjoy!
Ik vind jou STOER !!! ....
Veel plezier meid ...
Kus kus
Zet m op in die bar meis, je kan het!!!!!!!
Wat een leuk verslag weer! Heel veel plezier in de outback. Zal wel heerlijk warm zijn en bereid je maar voor op de vliegen, je nieuwe beste vrienden hahaa! XX
Super cool meis je plannen! Ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. Heel veel plezier..
Dikke kus..
Schaapscheerdersfeest? Klinkt zeer enerverend! Zul je als VTM'er vast wel een leuk evenement van kunnen maken :p Ik ben alweer toe aan mijn laatste cruise, maar 4 daagjes. Van Savona naar Barcelona, Palma de Mallorca, Corsica en weer terug in Savona. Dan vlieg ik naar Barca, even spullen oppikken en vriendjes en vriendinnetjes zien. Dan begin mei met de parents mee naar huis... Home sweet home! Heerlijk even niks. Geniet jij dus nog maar even, want ik moet zeggen dat mijn laatste jaartje zo voorbij is gevlogen!
Geniet er dus nog maar even van, en niet teveel meeeheeekeren! ;)
Dikke kus, loes
Ik ben zo benieuwd hoe het gaat....
SUCCES!!
Geen bereik op mijn mobieltje en weinig internet... maar ik leef nog steeds tussen alle slangen, kikkers, sprinkhanen en zandvliegen. Nog 3,5 weekje werken in the bush en dan laat ik jullie alle hoogtepunten weer weten! Happy Queensday ik heb iig wel een oranje stoffige omgeving :-)